YouNeed Latvija - Veselīga, Jauna, Skaista Dzīve!
Vietnes izvēlne

Ieejas forma

Meklēšana

Kalendārs
«  Oktobris 2010  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ierakstu arhīvs Ierakstu Arhīvs

Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Sveicināti, Viesis · RSS 04.05.2024, 20:49

Sākums » 2010 » Oktobris » 15 » Korigējošā apakšveļa YouNeed
22:52
Korigējošā apakšveļa YouNeed
YouNeed korigējošā ārstnieciskā veļa figūras veidošanai un svara samazināšanai

Kompānija YouNeeD piedāvā sieviešu apakšveļas sēriju, kura ir miesas krāsā un ar ārstniecisku efektu koriģē figūru. Tajā ietilpst: krūšturis, korsete un apakšbikses.
Audums, no kā izveidota YouNeeD koriģejošā veļa, piesucināts ar alvejas ekstraktu. Tā sastāvā ietilpst tikai naturāli zida pavedieni. Materiāli izgatavoti ar mūsdienigām, augstas precizitātes nanotehnoloģijām, kas atļauj ķermenim elpot.
Valkājot YouNeeD koriģejošo veļu, palielinās krušu izmērs, iztaisnojas stāja, nostiprinās vēdera muskulatūra, samazinās vidukļa un gurnu apkārtmērs, kļūst tvirta sežas muskulatūra.
Papildus ārstnieciskais efekts tiek panākts ar veļā speciālā veidā iestrādātiem magnētiem, kuri palīdz mugurkaula problēmu korekcijas, mastopātijas un citu "sieviešu slimību"gadijumā.
YouNeeD izmantotās precīzas nanotehnoloģijas ļāvušas auduma sastāvā iekļaut, valkājot un mazgājot nezūdošas, sudraba, nefrīta un citus sievietes veselībai svarīgus metālus un minerālus.
Korekcijas veļu YouNeeD var iegādāties pilnā komplektācijā, kas ir ari izdevigāk no finansu un veselības viedokļa, kā arī atsevišķi.
Korekcijas veļa YouNeeD rada skaistu "S" veida sievietes figūras formu, dāvā veselību, skaistumu un pārliecību par sevi.
Diez vai kāds nepiekritīs, ka skaista, gracioza figūra - tas ir smalks, sievietes uzvaras gājiens.

Kādēļ sievietes figūra mainās?

-   Zemes pievilkšanās spēks "velk pie zemes" organisma mīkstos taukaudus, un sievietes krūtis nošļūk.

-   Bērnu dzemdēšana rada negatīvu ietekmi uz sievietes figūru.

-   Nepareizi ēšanas paradumi (pārēšanās) - tā ir galvenā liekā svara problēma
-   
-   Pozas, kurās sieviete ilgstoši sēž vai stāv, ietekmē figūras līniju veidošanos. Nepareizas pozas bojā figūru.

-   Pareiza apakšveļas izvēle ir ļoti svarīga skaistas figūras saglabāšanai. Izmantojot nepareizu apakšveļu, sieviete kaitē savai figūrai.

"Apakšveļa YouNeeD - tā ir sievietes "otrā āda"

-   Seksuāla figūra jums vienmēr pievilks vīriešu skatienus, palīdzēs saglabāt mīlestību un laulību.
-   Ikviens bērns vēlas redzēt savu māti jaunu un skaistu. Brīnišķīga figūra ļaus jums iekarot vēl lielāku bērnu mīlestību.
-   Skaistums padara sievieti pārliecinātu par sevi. Šī pašpārliecinātība palīdz viņai gūt panākumus darbā un biznesā.
-   Tikai vesela sieviete var būt skaista. Korpulence negatīvi ietekmē veselību, izraisot dažādas slimības.

Cik uzticamas ir novājēšanas metodes, kuras jūs lietojat?

-    Novājēšana ar zāļu palīdzību var kaitēt aknām, negatīvi atsaukties uz endokrīno sistēmu, bojāt zarnu traktu normālu funkciju un pat izsaukt anoreksiju (apetītes pilnīgu zudumu)
-    Ķirurģiska figūras korekcija – liposakcija, rada lielu risku organismam šī operācija var nopietni sabojāt sievietes figūru. Uz tām ķermeņa daļām, kur tiek veikta tauku atsūkšana, āda zaudē elastību, kļūst rupja un ātri pakļaujas novecošanas procesam.
-    Novājēšanas metodes, kurās izmanto tvaiku, samazina nevis taukus, bet ķermenī esošo mitrumu. Tauki, turpretim, kļūst vēl „stingrāki” un no tiem atbrīvoties kļūst vēl grūtāk.

Korekcijas apakšveļa YouNeeD ļauj sievietei viegli un veselībai nekaitīgā veidā saglabāt un atjaunot skaistu figūru.

Iedarbība: koriģējošā apakšveļa pārvieto ķermeņa taukus uz tām ķermeņa vietām, kur ir nepieciešami, koncentrējot tos sēžas un krūšu rajonā. Lietojot YouNeeD veļu sieviete sasniedz sešus pamatmērķus: 

-    Palielina krūtis
-    Iztaisno muguru
-    Padara slaidāku vidukli
-    Paceļ sēžu
-    Padara slaidākas gūžas

Tādā veidā šī produkcija ļauj sievietei saglabāt un atjaunot brīnišķīgu „S” veida figūru.

Darbības princips: sievietes ķermeņa tauki var pārvietoties. Kompānijas YouNeeD korekcijas veļa ir bāzēta uz ergonomikas, mehānikas un estētikas principiem. Atbilstoši tauku masas pieaugumam, tā ļauj izvietot taukus, ņemot vērā sievietes ķermeņa fizioloģiskās īpašības un uzbūves optimālās („zelta”) proporcijas. Korekcijas veļa YouNeeD palīdz sievietei izveidot skaistu figuru.

-    Apakšveļas audums izveidots pamatojoties uz pēdējiem augsto tehnoloģiju sasniegumiem, tai ir sarežģīts (komplekss) sastāvs. Tā sevī ietver dažādu veidu materiālu priekšrocības.

-    Zinātniski pamatotais dizains un ražošanas tehnoloģija. 

Krūšturis, korsete un apakšbikses ir ar individuālu dizainu un tiek gatavoti no ķermeņa parametriem pēc nomērīšanas. Stereometriskās piegriešanas metode ļauj ņemt vērā sievietes ķermeņa īpašības. Tāpēc YouNeeD veļā jūs vienmēr jutīsieties dabiski un komfortabli.

Jaunās paaudzes korekcijas veļas YouNeeD sastāvs:

-    Audums satur dabīgā zīda peptīdus, tādēļ apakšveļas audums ir gluds un maigs kā zīds. Tas ļoti labi darbojas sasaistē ar ādu, neizsaucot nekādus blakus efektus. Auduma sastāvā ietilps augu valsts šķiedras, kuras labi elpo un uzsūc mitrumu. Tādēļ šajā veļā ziemā ir silti, bet vasarā vēsi. Audums, satur kosmisko šķiedru. Līdz ar to tas ir ļoti maigs, elastīgs un izturīgs pret izstiepšanos. Tāpat auduma sastāvā ietilpst materiāli, kuriem ir garo infrasarkano viļņu starojums. „Infrasarkanā iedarbība” sadedzina zemādas tauku „virsnormu”, stimulē vielmaiņu un asinsriti ādā.

-    Apakšveļa ir apstrādāta ar aloe šķīdumu. Tas palīdzēja audumu attīrīt no cilvēka organismam kaitīgām vielām. Tādā veidā tika panākts alerģisko ādas reakciju profilaktiskas efekts. Audums kļuva vēl maigāks, kas uzlaboja ķermeņa ieskaušanu un sniedza ādai atveseļojošu iedarbību, padarot to maigu un svaigu.

-    Izgatavojot audumu, tika izmantota 6 stūru pinuma teorija (kā bišu šūnām). Pateicoties tam, audums iegūst vienmērīgas elastības īpašības. Tas nepakļaujas staipīšanai dažādos virzienos, tas vienlaicīgi ir maigs un stingrs.

-    Audumā no kura ir izgatavots krūšturis, korsete un apakšbikses ir iestrādāti nelieli magnēti. Tie stimulē organisma bioloģiski aktīvos punktus, uzlabo vielmaiņu sievietes dzimumorgānos, uzlabo dzemdes un olnīcu fizioloģiskās funkcijas, regulē sievietes iekšējo sekrēciju, kalpo ginekoloģisko saslimšanu profilakses mērķim, veido īpaši labvēlīgu ietekmi uz sievietes veselību.

Profesionālais dizains


1) Krūšturis sastāv no 3 daļām. Tā izgatavošanā tika izmantota stereometriskās piegriešanas metode. Šāda tehnoloģija ļauj krūšturim pilnībā apņemt sievietes krūtis. Pateicoties tai, tauki, kuri atgriezti krūšu rajonā, ir ieguvuši pietiekošu plašumu. Tas, savukārt, veicina krūšu palielināšanās efektu. Augstais krūštura bļodiņu dizains ļauj samazināties vēdera priekšējai sienai, ļauj efektīvi saturēt visu krūšu masu, samazina slodzi uz pleciem, palīdz izveidot kuplas un seksīgas krūšu formas.


2) Korsete satur sevī astoņas „ribiņas” no speciāla titāna sakausējuma. Šāds dizains ir balstīts uz cilvēka ķermeņa ergonomikas un mehānikas principiem. Titāna „ribiņas” nolīdzsvaro spiedienu un dod korsetei īpašību stingri apņemt ķermeni. Tā veic fiksējošu iedarbību uz taukiem, neļaujot tiem pārvietoties muguras rajonā. Korsetes dizains paredzēts augstam vidukļa stāvoklim. Pateicoties tam, korsete padara sievietes vidukli slaidāku un piedod tam ideālu formu. Tāpat korsete ļoti efektīvi aizsargā arī mugurkaulu.

3) Biksīšu dizains ļauj pastiprināt spiedienu uz iekšējo un ārējo gurnu virsmu, kas efektīvi savelk taukus šajās ķermeņa daļās. Apakšbikses ir pietiekami garas. Tas izslēdz tauku joslu veidošanos gurnu rajonā, padarot kāja daudz slaidākas. Sēžas rajonā ir īpašs dizains. Ar to tiek panākts ka uz sēžas vietu nenotiek spiediens, bet tauki no jostasvietas un vēdera priekšējās sienas „pārvietojas”, veidojot sēžas apaļumus. Tas palīdz izveidot apaļīgu jauneklīgi paceltu, seksīgu pēcpusi. Biksītes veidotas, lai staigājot veidotos laba gaisa maiņa – elpojošs materiāls, kas labvēlīgi iedarbojas uz sievietes veselību.

YouNeeD veļas efekts

-    Atbrīvošanās no liekā svara, krūšu palielināšanās, skaistu ķermeņa līniju veidošanās

-   Mugurkaula iztaisnošana un aizsardzība, vidukļa muskuļu un mugurkaula disku trūces ārstēšana

-    Iekšējo orgānu aizsardzība, noslīdējušas vēdera priekšējās sienas profilakse

-    Dzemdes un olnīcu fizioloģisko funkciju uzlabošana, ginekoloģisko slimību profilakse.

-  Iekšējās sekrēcijas sabalansēšana, imunitātes paaugstināšana, novecošanas procesu palēnināšana organismā.

-    Asinsrites uzlabošana, ādas elastības paaugstināšana, ādas maiguma un gluduma uzlabošana.

-    Sievietes veselības, skaistuma, un pašpārliecinātības iegūšana.

Veselība vairo sievietes skaistumu. Skaistums padara to pārliecinātu par sevi. Pārliecināta par sevi sieviete palīdz sev kļūt laimīgai.

Enerģiskā atveseļojoši – korektīvā apakšveļa HEALTHY JOY ir zinātnisko tehnoloģiju pirmrindniece, kura ļāvusi apvienot dabas enerģiskos fizioterapiju un tradicionālās Ķīnas medicīnas teorijas par bioloģiski aktīvajiem punktiem un enerģētiskajiem kanāliem. Tās izstrādē pielietoja fizioloģijas principus, cilvēka ķermeņa mehāniku un mūsdienīgas tekstilrūpniecības tehnoloģijas. Dotais veļas veids ne tikai izdara figūras korekcijas, bet tai piemīt arī ļoti spēcīgas dabas minerālu enerģētiskās īpašības, kuru rezultātā tā veidojas uz organismu ar atveseļojošu un fizioterapeitisku iedarbību. Enerģētiskā veļa HEALTHY JOY palīdzēs jums atgūt veselību, skaistumu un pārliecību par sevi.

Brīnumainais efekts

Eksperimentu mērķis ir parādīt enerģētisko iedarbību: pierādīt, ka  enerģētiski–atveseļojošās korekcijas veļa HEALTHY JOY var efektīvi pārvērst makro molekulu grupas par mikro molekulārām struktūrām, attīrot cilvēka organisma šūnas no kaitīgiem komponentiem un ātri izvadot toksīnus. Kaitīgās ķīmiskās vielas izvada no cilvēka organisma, uzlabojas asinsrite, metabolisms, barības vielu izmantošana organismā, paaugstinās imunitāte

o    1. Eksperiments: Coca Cola

o    2. Eksperiments: spirtoti dzērieni

o    3. Eksperiments: košļājamā gumija

o    4. Eksperiments: cigaretes

Rezultāts:

5 minūšu laikā kamēr enerģētiski atveseļojošā veļa iedarbojās uz cigaretēm, alkoholu, Coca colu un košļājamo gumiju – tie mainīja garšu.
Reakcijas Demonstrācija. Kā reaģē garo viļņu infrosarkanie stari uz ķermeņa temperatūru 3 min. laikā?

o    Pirms saskares ar cilvēka miesu

o    Pēc saskares ar cilvēka miesu


Cilvēka ķermeņa siltuma iedarbībā enerģētiski – atveseļojošās korekcijas apakšveļa HEALTHY JOY – mainīja savu krāsu.

Ceļš uz veselību un skaistuma pilnu dzīvi. Pievilcības maģija. Enerģētiski atveseļošanās – korekcijas apakšveļa HEALTHY JOY.

1)    Krūšturis – nodrošina profilaksi un atvieglo stāvokli šādu problēmu gadījumā, kā piena dziedzeru piepampums un sāpes menstruālajā periodā, mastopātija, piena dziedzeru cista, palēnina piena dziedzeru novecošanos. Kalpo kā palīglīdzeklis zarnu traktu slimību gadījumos, uzlabo organisma stāvokli

2)    Korsete – iztaisno augumu, aizsargā iekšējos orgānus, kalpo kā palīglīdzeklis zarnu traktu slimību gadījumos, uzlabo organisma imunitāti, noņem sāpes un nogurumu.

3)    Apakšbikses – tonizē olnīcas, veicina sievišķās enerģijas IŅ ražošanu un normalizē nieru funkciju. Uzlabo organisma stāvokli, ārstējot aizcietējumus un dažādus ginekoloģisku saslimšanu gadījumus.

Estētisms – klasiska leģenda.

Enerģētiski – atveseļojošās korekcijas veļas HEALTHY JOY īpašības:

Profesionālisms: veļas korekcijas iedarbība pamatojas uz tauku pārvietošanas teoriju ķermenī. Veļas izstrādē izmantoja ergonomikas un mehānikas principus cilvēka augumam un citas zinātniskās disciplīnas. Vadoties no Ķīnas medicīnas teorijām, kompānijas YouNeeD speciālisti, radot šo apakšveļu, ņēma par pamatu mācību par enerģētiskajiem kanāliem un bioloģiski aktīvajiem punktiem un pielietoja vienu no pašām pirmrindas metodēm – dabas enerģētisko fizioterapiju. Tādā veidā radot šo veļu par produktu, kurš organiski savieno teoriju ar daudzām zinātnes nozarēm.
Atveseļošanās funkcijas: produkcijai piemīt efektīva korekcija, iedarbība, kura palīdz sievietei iegūt kuplas krūtis, tievu vidukli un plakanu vēderu, paceltu sēžamvietu un slaidus gurnus. Kā blakus efektu, dodot sāpju un noguruma remdēšanu, tas viss kalpo profilakses nolūkā kā mastopātijas, dzemdes miomas un citu ginekoloģisku saslimšanu gadījumā.

Komforts: veļai piemīt vienmērīga elastība, tā izveido figūru, pie tam, nesaspiežot ķermeni un neradot diskomforta sajūtu: cieši apņem ķermeni, bet nepielīp tam. Enerģētiskā apakšveļa ir labi elpojoša un siltumu kliedējoša. Veļas materiāls ir mīksts un patīkams ķermenim. Ziemā šajā veļā ir silti, bet vasarā – patīkami vēsi. Šim produktam piemīt arī pretalerģiska un antibakteriāla iedarbība. Tāpēc enerģētiskajā veļā HEALTHY JOY sieviete jūtas neparasti ērti un komfortabli. 

Kustību brīvība: seššķautņainais rombveida auduma pinums pamatots uz savstarpēja stiepšanās mehānisma principa. Materiāla staipīšanās ir paaugstināta visos virzienos. Tas nodrošina pilnīgu kustības brīvību 360 grādu leņķī, tāpēc HEALTHY JOY veļā jūs iegūstat pilnvērtīgu plašumu kustībai. Ar šo veļu jūs varat nodarboties arī ar sportu.

Efektivitāte: veļa, kura palīdzēs jums vienlaicīgi iegūt gan veselību, gan skaistumu. Efektīvi koriģējot savu ķermeni jūs atveseļosiet sievietes figūru.

Vai esat pazīstami ar enerģiju?

1.    Kas ir enerģija?

A. Einšteins ir teicis: „Kad matērija eksistē kā ļoti smalks pulveris un kustas ar kosmisku ātrumu, tai piemīt milzīga enerģija.”

2.    Kādas ir enerģētiskās veļas atšķirības īpašības?

Auduma sastāvā ietilpst dabas enerģētiskie minerāli. Tie izdala negatīvi lādētus jonus un tiem piemīt garo viļņu infrasarkanais starojums. Blakus tam sasmalcināti enerģētiskie minerāli, kuri iestrādāti materiālā, veic svārstības 2,9 miljoni/sekundē, izstrādājot milzīgu enerģiju. To enerģētiskais lauks veidojas no vairāk kā 70 elementiem un to darbības lauka diapazons ir no 13-15 cm

3.    Kādu labumu cilvēka organismam dod enerģija?

a)    Spēcīgais svārstību biežums enerģētiskajos minerālos HEALTHY JOY veļā, veicina kaitīgo ķīmisko vielu, toksīnu un apmaiņas produktu disociāciju no organisma, nodrošinot fizioterapeitisku efektu organisma attīrīšanai.

b)    Enerģētiskajiem minerāliem piemīt garo viļņu infrosarkanais starojums, kas nodrošina ķermenim „vietējo apsildīšanu”, uzlabo mikrocirkulāciju, stimulē vielmaiņu, paaugstina imunitāti. Ar dotās īpašības palīdzību, tiek panākts slimību profilakses efekts, nepatīkamas smakas un mitruma uzsūkšanās, tāpat bakteriostatiska iedarbība.

c)    Negatīvi lādētos jonus, ko izdala enerģētiskā veļa, sauc par „gaisa vitamīniem”. Tie attīra gaisu, piemīt baktericīda iedarbība, aizsargā no nepatīkamām smakām, uzlabo miegu. Tādēļ enerģētiskā veļa palīdz hipertonijas, astmas, gripas, bezmiega, artrīta un apdegumu ārstēšanā. 

Enerģētiski – atveseļojošās korekcijas veļas priekšrocības:

  • Audums: speciālais 420 DEN audums rada optimālu spiedienu uz ķermeni, kas padara veļu ērtu un komfortablu lietošanai
  • Dizains: krūštura ¾ daļu nosedzošais dizains izceļ bedrīti starp krūtīm. Tas palīdz sievietei izskatīties vēl seksuālāk un pievilcīgāk. Korsetei ir M veida dizains, kurš atbild sievietes dabīgajiem ķermeņa izliekumiem. Apakšbikses var vilkt arī bez tauku pārvietošanas procedūras, tās ir ērtas lietošanā un komfortablas. Piegrieztņu modelēšana: stereometriskā piegrieztne garantē vienmērīga spiediena izvietojumu pa augumu, tā palielināšanu vai samazināšanu dažādās ķermeņa vietās.
  • Funkcijas: izmantojot augsto tehnoloģiju enerģētiku, tā ļauj ne tikai izveidot sievietes krūtis pilnīgākas, vidukli tievāku, vēderu plakanāku, sēžamvietu vairāk paceltu, gurnus slaidus, bet arī piedāvā sievietes ķermenim atveseļošanu – fizioterapeitisku iedarbību. Enerģētiskā apakšveļa kalpo kā palīglīdzeklis daudzu slimību profilaksei un ārstēšanai. Ļoti labi darbojas, lai organisms nesaslimtu.
  • Efekta apstiprinājums: dažādu produktu attīrīšanas eksperiments. 5 min laikā izmantot materiāla krāsu 3 sek. Apstiprina veļas enerģētisko funkciju.

Mazgāšana un žāvēšana
Nedrīkst izmantot veļas pulveri ar balinātāju.
Enerģētiskajai korekcijas veļai pieņemama tikai un vienīgi mazgāšana ar rokām.
Nepieciešams veļu labi izskalot, un pēc mazgāšanas izkārt žāvēties svaigā gaisā, ne uz radiatoriem.
Nerekomendējam veļu ilgi mērcēt.
Pēc mazgāšanas veļu nosusināt ar dvieli, lai atbrīvotos no liekā mitruma.
Apakšveļu uzliek uz pakaramā un pilnīgi izžāvē.
Apakšveļa jāsargā no tiešas saules staru iedarbības.

Kur var iegādāties korigējošo apakšveļu un saņemt plašāko informāciju?

Jā Jūs vēlāties iegādāties produkciju vai saņemt plāšāko informāciju, tad droši zvaniet vai rakstiet! Atbildēsim Jums uz visiem jautājumiem.

Kontaktpersona: Anna
Mobilais telefons: (+371) 27063001 (Tele2)
e-pasts: lv.youneed@gmail.com

Katru nedēļu mūsu ofisā (R
īgas centrā) notiek bezmaksas prezentācijas un individuālās konsultācijas par YouNeed, HealthyJoy un Detox produkciju. Lai pieteiktos prezentācijai vai konsultācijai ir obligāti jāpierakstās. To var izdarīt zvanot uz mobilo telefonu vai rakstot uz e-pastu.

B
ūsim priecīgi redzēt Jūs mūsu ofisā!







Skatījumu skaits: 5599 | Pievienoja: YouNeed | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 1
1 Sindhuja  
0
OH that is so poiuercs!! I love it when they are at that age when they have to smell every flower my 4 year old boy is always picking me flowers for me to put in my hair wonderful shot such yummy colors!!

Vārds *:
Email *:
Kods *:
Copyright MyCorp © 2024
Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz
Latvijas Reitingi Top Site Statistika - TopSite.lv